JongNL Kessel-EIk

Wie zijn wij?

Jong Nederland (JongNL) Kessel-Eik is een jeugdvereniging die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben. Vanaf het vierde tot het vijftiende jaar kan iedereen bij ons terecht.

Binnen JongNL Kessel-Eik staan "Sport & Spel", "Creativiteit" en "Buitenleven" centraal. Het programma voor de jongeren is aan deze spelpeilers gekoppeld.
Met ingang van het seizoen 2022-2023 zijn we een nieuwe weg ingeslagen door te werken met een andere opzet: in plaats van wekelijkse clubavonden wordt er nu elke eerste vrijdag van de maand een activiteit georganiseerd.

Je kunt je voor elke activiteit los aanmelden (€ 3,00 per activiteit) of kiezen voor een 10-rittenkaart (€ 25,00 voor een 10-rittenkaart). De eigen bijdrage gebruiken we om materialen te kopen die nodig zijn voor de activiteit.

Ben je benieuwd naar de activiteiten? Op de afbeelding rechts staan ze al vermeld! Klik maar eens op de foto om ze goed te kunnen bekijken!

Ben je ouder dan 15 jaar?
Geen probleem! Ook dan heeft JongNL veel voor jou in petto. Onze doelstelling is kinderen een gevarieerd aanbod brengen in spel en ontspanning. Hiervoor is enthousiaste leiding van harte welkom.

Jong NL Kessel-Eik is aangesloten bij JongNL Limburg, het overkoepelend orgaan van Jong Nederland in Limburg Het overkoepelend orgaan staat garant voor het organiseren van provinciale ledenactiviteiten, trainingen en cursussen voor onze leiding. Meer informatie treft u aan op www.jongnl.nl

 


© 2017-2024 Jong Nederland Kessel-Eik. Alle rechten voorbehouden.

Deze website is gemaakt door Chrétien van der Linden.