DE PUPPY'S

De Puppy's zijn kinderen (jongens en meisjes) van groep 1 t/m 5 van de basisschool. Je mag altijd bij ons eerst komen "snuffelen" in de groep en kijken of je het leuk vindt.

De Puppy's is de jongste groep van JongNL Kessel-Eik. Wij doen allemaal gezellige en spannende dingen die kinderen van jouw leeftijd leuk vinden, zoals sport, spel, knutselen, keuvelen, in het bos spelen en soms gaan we ook naar de speeltuin.

Op het einde van het seizoen is ons jaarlijks kamp waar we het hele seizoen naar uit kijken. We hebben dan een leuk slaapfeestje en maken heel veel plezier.

Clubavond

Onze clubavond elke donderdag van 18.00 uur tot 19.30 uur

Contributie

Om alle activiteiten te bekostigen werken wij met een ledencontributie. De contributie voor de Puppy's bedraagt € 50,00 per jaar.
Deze contributie proberen we altijd zo laag mogelijk te houden. De contributie wordt halfjaarlijks geïnd in oktober en maart. U ontvangt hiervoor een brief met daarin het bedrag en de uiterlijke betaaldatum. Wij vragen u vriendelijk de contributie voor het einde van de uiterlijke betaaldatum over te maken.


© 2017-2022 Jong Nederland Kessel-Eik. Alle rechten voorbehouden.

Deze website is gemaakt door Chrétien van der Linden.