ONZE BLOKHUT "DE SLUITBALK"

JongNL Kessel-Eik is in het bezit van een eigen gebouw, genaamd "De Sluitbalk". Ons gebouw ligt buiten het woongebied van Kessel-Eik. Bij het gebouw een drietal gras- / sportvelden.

Het gebouw zelf bestaat uit een grote zaal, 2 spellokalen (1 groot en 1 klein), stafruimte, ingerichte keuken, ruime dames- en herentoiletgroep, aparte wasruimte met douches en een geheel aangepast en rolstoelvriendelijk mindervalide toilet.Achter de blokhut ligt een speelbos met speeltoestellen welke ook eigendom is van onze jeugdvereniging. In de bos kunnen eventueel ook enkele tenten geplaatst worden. Aan de rand van ons terrein bevind zicht tot slot nog een prachtige kampvuurkuil.

Hier rechts een aantal foto's van ons gebouw en de bijbehorende terreinen.

Verhuur

Tijdens weekenden en schoolvakanties verhuren wij onze blokhut aan groepen ten behoeve van jeugd- en jongerenactiviteiten, kampen, bivakken, cursussen en andere bijeenkomsten. Verhuur is mogelijk:

  • in de weekenden van vrijdagavond vanaf 19.00 uur tot zondag 19.00 uur
  • in schoolvakanties van zaterdag 12.00 uur tot zaterdag 11.00 uur

In ons gebouw mogen 45 personen slapen. Het buitenterrein is tevens geschikt om grotere groepen te laten kamperen, u kunt namelijk tenten plaatsen op de grasvelden en in het bos (ca. 1 ha).

De blokhut is geheel centraal verwarmd en uitgerust met een brandmeldinstallatie. De wasruimte en toiletgroep zijn rolstoelvriendelijk. De keuken is volledig ingericht met twee vierpits-kookstellen, een grote RVS koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en RVS werktafels.

Hiernaast kunt u vrij gebruik maken van de kampvuurkuil voor het gezellig samen zijn rond een open vuur.

Afval
Op ons terrein is geen container voor restafval aanwezig. Men kan wel vaste kunststoffen, blikken en glas in de daarvoor bestemde containers in het dorp deponeren. Oud papier en karton kunt u gebundeld in het gebouw achterlaten. Het restafval dient u zelf mee terug te nemen.

Verhuurprijzen
Voor het huren van onze blokhut en bijbehorende terreinen hanteren wij onderstaande tarieven.

  • €   5,00 per persoon per nacht (p.p.p.n.), met een minima van 20 personen*
  • € 100,00 daghuur

* Indien uw groep uit meer dan 20 personen bestaat bedraagt de meerprijs eveneens € 5,00 p.p.p.n.

Bovenstaande bedragen zijn voor overnachtingen exclusief gas, water en stroom. Voor daghuur zijn deze kosten inbegrepen. De volgende tarieven worden voor de nutsvoorzieningen in rekening gebracht:

  • € 1,70 per m³ gas
  • € 0,75 per KW stroom
  • € 2,00 per m³ water

 Heeft u vragen over de mogelijkheden van het verhuur van onze blokhut? Neem dan contact op met onze beheerder (Twan Stemkens) via telefoonnummer 06-395 709 44 of via e-mail verhuur@jnkesseleik.nl


© 2017-2024 Jong Nederland Kessel-Eik. Alle rechten voorbehouden.

Deze website is gemaakt door Chrétien van der Linden.